VIDEO incredibil! O fetiţă de 4 ani vorbeşte fluent 6 limbi străine, printre care şi chineza

O înregistrare video cu o fetiţă de 4 ani din Rusia care vorbeşte şase limbi străine a devenit virală pe internet, potrivit unui material publicat vineri de UPI.com, citat de Agerpres.

Bella Devyatkina a apărut în această lună la emisiunea ”Amazing People”, unde a răspuns la câteva întrebări şi a interpretat diferite cântece, totul în şase limbi străine, trezind interesul celor din sală şi al utilizatorilor online care au văzut înregistrarea postată în mediul online, scriu cei de la portalul de informaţii reteauadestiri.ro

Mama fetiţei, Yulia Devyatkina, a declarat că fetiţa sa nu este un copil minune, însă investeşte timp şi efort în dezvoltarea ei.

Nu orice copil trebuie să vorbească şase limbi străine, însă orice copil se poate descurca în două sau trei limbi străine”, a spus mama fetiţei.

Părinţii fetiţei susţin că fetiţa lor nu va folosi toate cele şase limbi străine în viaţa de zi cu zi. Când va începe şcoala, ne vom concentra pe engleză, franceză şi chineză’, a mai spus Yulia Devyatkina, adăugând că Bella are aceleaşi cunoştinţe pe care orice copil de 4 ani trebuie să le aibă, însă ea se poate exprima în diferite limbi străine.

loading...

Mama fetiţei predă de şapte ani limba engleză pentru copii, iar tatăl său lucrează la Radio Research and Development Institute din Moscova.

Puteţi citi continuarea articolului pe reteauadestiri.ro