A DISPĂRUT în urmă cu 23 de ani, apoi soţia l-a declarat MORT. Într-o zi, poliţia a anunţat familia că soţul a fost ARESTAT

Uneori, viaţa ne demonstrează că, poveştile incredibile se petrec şi în realitate, nu doar în filmele de ficţiune. Totul a început în urmă cu 23 de ani, când un bărbat (soţ şi tată), a dispărut într-un mod mosterios, acesta nemaifiind găsit de către familia iubitoare. Bărbatul se numea Richard Hoagland şi a dispărut de acasă, unde locuia cu cea de-a doua soţie şi cei doi copii, în urma cu 23 de ani, în Indianapolis. Din primăvara anului 1993, nimeni nu la- mai văzut, iar după 10 ani, în 2003, acesta a fost declarat mort, aşa cum prevede legea americană, iar soţia lui s-a recăsători, scriu cei de la ediţia online Daily Mail.

După atâţia ani de zile, în luna iulie a acestui an, povestea a luat o întorsătură foarte neaşteptată, fosta lui soţie fiind anunţată de către poliţie, că soţul ei a fost arestat şi că acesta trăia sub o identitate furata.

Richard Hoagland a fugit cu 23 de ani în urmă, în Florida şi a preluat identitate unui pescar, care a murit într-un accident în 1991. Odată ajuns aici, bărbatul s-a căsătorit din nou şi şi-a făcut o nouă familie. Timp de peste 20 de ani, acesta a dus o viaţă lipsita de griji, într-un mic orăşel, unde a obţinut chiar şi certificatul de pilot.

Secretul său a fost dezvăluit după ce nepotul pescarului mort în urmă cu 23 de ani, a descoperit că unchiul său apărea în documentele publice ca fiind căsătorit, la 4 ani după ce acesta murise.

Hoagland, acum în vârstă de 63 de ani, este acuzat de furt de identitate şi cel mai probabil va fi condamnat la închisoare. După ce a fost arestat, cea de-a treia soţie a lui, a găsit în casă o valiză cu mai multe documente care demonstrau clar adevărata identitate a bărbatului.

loading...

În timpul audierilor, Linda, a doua lui soţie, a povestit că soţul ei a dispărut fără să îşi ia haine sau paşaportul cu el şi nu a mai fost găsit niciodată, până acum în prezent.

În faţa organelor de anchetă, Richard Hoagland a declarat că a dispărut pentru că voia să fugă de soţia lui, deoarece nu ar mai fi putut să treacă printr-un nou proces de divorţ.