În Japonia s-a descoperit o SABIE IMENSĂ. Oare au existat şi SAMURAI GIGANŢI care o foloseau?

Săbiile japoneze de samurai (sau katana) sunt celebre în lume. De secole întregi ele au fost realizate dintr-un oţel înalt aliat cu wolfram şi crom, superior oţelului standard. Acestea sunt realizate printr-o stratificare specială; astfel, cristalele metalice de la mijlocul lamei sunt mari şi moi (ceea ce dă o flexibilitate excepţională, sabia fiind aproape imposibil de rupt), iar cele de la margine (spre tăiş) sunt mici şi dure (dând astfel o rezistenţă ieşită din comun a tăişului, fiind cunoscut faptul că săbiile de samurai nu pot fi ciobite decât de… alte săbii de samurai), scriu cei de la portalul  lovendal.ro

Tehnologia actuală încă nu e capabilă să producă faimoasele săbii de samurai, realizate dintr-un aliaj de oţel superior! Japonezii le produc de peste 3.500 de ani!

Cea mai lungă sabie de samurai, care este expusă acum într-un muzeu, măsoară 3,80 de metri lungime şi cântăreşte 14,5 kg. Adică, ceva foarte impresionant!

Întrebarea care se pune e următoarea: japonezii sunt cunoscuţi, în general, ca fiind mici de statură şi nu foarte masivi. Aşadar, ce fel de samurai foloseau o asemenea sabie uriaşă şi grea? Probabil nişte samurai giganţi, pentru că aceste săbii speciale sunt pentru oameni giganţi, nu pentru cei obişnuiţi!

Tot pe portalul lovendal.ro  există un articol scris cu puţin timp în urmă (Un urmaş al giganţilor Nephilim, de cel puţin 5 metri înălţime, apare într-o filmare veche de 100 de ani! O fi vreo făcătură!?) unde într-o filmare veche apare un luptător japonez care pare că avea cel puţin 5 metri înălţime! Ei bine, o asemenea persoană putea lupta cu o astfel de sabie impresionantă…

Articol preluat INTEGRAL de pe lovendal.ro