Poliţia a găsit 39 de sirieni care se ascundeau într-o casă părăsită din Asuaju de Jos

Într-o casă părăsită aflată în padurea din localitatea Asuaju de Jos, judeţul Maramureş, s-au descoperit un număr de 39 de migranţi veniţi tocmai din Siria.

„Pe raza localităţii Asuaju de Jos au fost depistaţi 39 de cetăţeni străini, care nu aveau asupra lor niciun document de indentitate şi nu îşi puteau justifica prezenţa pe raza localităţii„, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Florina Meteş.

Poliţiştii au sesizat Inspectoratul pentru Imigrări, iar grupul de migranţi a fost dus la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Şomcuta Mare.

„În continuare se fac cercetări în colaborare cu celalalte instituţii pentru a se stabili cum au ajuns migranţii pe raza localităţii„, a mai spus Florina Meteş.

Potrivit Digi 24, migranţii sunt sirieni, 28 dintre ei fiind descoperiţi într-o casă părăsită aflată în proprietatea unui bărbat dat în urmărire, în timp ce ceilalţi 11 se ascundeau într-o pădure din apropiere.

loading...

Anchetatorii fac verificări pentru a afla cum au ajuns migranţii în România.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalmm.ro