Schelete de uriași descoperite în România, un secret ascuns de CIA.

Toți dintre noi am auzit de acei uriași pe care legedendele îi numesc ciclopi sau căpcăuni, și care atunci când pășeau făceau pământul să se cutremure sub greutatea lor.

Se pare că acestea nu sunt doar povești, mai ales că descoperirile recente atestă faptul că rămășițe umane gigant au fost scoase la iveală în mai multe regiuni ale globului. Vechimea rămășițelor nu a fost încă stabilită.

În 1940, arheologii a supravegheat săpăturile unui dig din Argedava, România. Săpăturile aveau că scop căutarea de artefacte neprețuite în ruinele a ceea ce a fost odată cea mai mare citadelă a liderului dac Burebista.

La săpături au participat și localnici. Ionită Florea, actualmente în vârstă de 80 de ani a fost unul dintre localnicii care au participat la săpături. Acesta a găsit un craniu de aproximativ trei ori mai mare decât craniul uman. Bărbatul le-a arătat arheologilor descoperirea făcută. Toți ceilalți localnici implicați în săpături au fost îndepărtați, săpăturile find continuate de cercetători.

În Scăieni, localnicii care plantau meri într-o livadă au scos la iveală cranii ce păreau a fi umane, dar de mărime mult mai mare. Lângă scheletele complete, sătenii au mai găsit, de asemenea, fragmente ceramice, bijuterii și statuii ciudate din metal mari de 0.90 m înălțime. Rămășițe au fost luate de arheologi și transportate în mare secret.  Nu se știe de ce localnicii refuză să vorbească despre asta.

loading...

În 2009, un canal de știri din țara noastră a început o anchetă despre giganți și despre tunelurile secrete din Munții Bucegi. Ancheta a încetat brusc în direct de la un om care a refuzat să-și dezvăluie identitatea. Jurnaliștii au fost amenințați să oprească ancheta în urma unui telefon anonim.

Conform DESCOPERA MISTERE  mai multe surse arată că cei de la CIA ar fi implicati în toată acestă poveste. Se pare că aceste descoperiri au avut  loc peste tot în lume.  Sursă articol: Portalul de informații DESCOPERA MISTERE   Sursă foto