Soţul avea o AMANTĂ. Ca să SCAPE de ACTUALA SOŢIE, i-a trimis o SCRISOARE. Răspunsul ei l-a ŞOCAT!

Bărbatul a decis sa-şi înşele soţia cu o fată mult mai tânără. Deoarece nu dorea să-i facă probleme actualei soţii, acesta s-a hotărât sa-i trimită o scrisoare de ADIO, unde îşi anunţa intenţia de a o părăsi. Problema este că în scrisoare, a afirmat motivul principal al despărţirii, şi anume vârtsta soţiei de 54 de ani, ceea ce a enervat-o foarte tare.

„Pentru dragă mea soție,

Trebuie să îți dai seamă că ai 54 de ani și eu am unele nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface. În rest, sunt foarte fericit cu ține. Sper să nu fii rănită sau să te simți jignită când vei află acest lucru, însă în timp ce tu citești această scrisoare, eu voi fi la hotel cu secretară mea în vârstă de 18 ani. Voi fi acasă până la miezul nopții.

Cu drag, Soțul tău.”

Ajuns acasă, soțul a găsit acest răspuns pe masa din sufragerie:

loading...

Dragul meu soț,

Am primit scrisoarea ta și îți mulțumesc pentru sicneritatea cu care îmi spui că am 54 de ani. Cu acest prilej, îți amintesc că și tu ai tot 54 de ani. Când vei fi citit aceste rânduri, voi fi la hotel cu Mihai, unul dintre studenții mei. Este tânăr, viril și la fel că și secretară ta, are 18 ani.

Fiind un om inteligent, poți să îți dai seamă că Mihai, la 18 ani, are ceva mai mult succes să mă țină trează mai mult decât o ții tu pe secretară ta la 54 de ani. Așa că nu mă aștepta. Voi veni acasă mâine dimineață, nu știu exact oră.

Cu drag, soția ta!”