Statul Islamic BUCUROS de victoria lui Donald Trump: “Un prost care va distruge imperiul american”

Teroriștii care fac parte din Statul Islamic sunt bucurosi victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale. Gruparea jihadistă l-a descrie pe președintele ales al SUA drept un “prost” și “un măgar”, care “va distruge imperiul american”, scriu cei de la libertatea.ro citand Express.co.uk.

ISIS se bucură de faptul că Donald Trump va ajunge la Casa Albă, cel mai probabil în urma retoricii acestuia din timpul campaniei electorale. Jihadiștii din Statul Islamic l-au catalogat pe miliardarul republican drept un un “prost” și “un măgar”.

“La final, suntem cu toții inamici și ne vom întâlni pe câmpul de luptă. I-am cerut lui Allah ca distrugerea lor să fie cauzată de propriile lor planuri. Lumea se va schimba, iar această schimbare va pune Islamul la conducere”, a declarat un jihadist al Statul Islamic.

Afirmația acestuia vine la doar câteva după ce rețeaua teroristă Al-Qaida a anunțat că alegerea miliardarului la Casa Albă a oferit Orientului Mijlociu un dușman comun.

“Pe 9/11 (11 septembrie, ziua atentatelor din New York – n.r.) Statele Unite au fost lovite de dezastrul pus la cale de Al-Qaida. Pe 11/9 (ziua în care s-a aflat rezultatul alegerilor din SUA – n.r.), Statele Unite au fost lovite de dezastrul comis de alegătorii săi”, a scris un membru al grupării teroriste Al Qaida pe o rețea de socializare.

loading...

Sursa foto. Citiţi continuarea articolului pe portalul libertatea.ro