ŞOCANT! O româncă şi-a ARUNCAT fătul în canalizare, iar acum este acuzată de PRUNCUCIDERE.

Miercuri, 9 noiembrie 2016, o echipă de intervenţie a fost chemată de un locatar pentru că se înfundase canalizarea din interiorul clădirii unde locuia. În scurt timp, misterul a fost descoperit şi lucrătorii au găsit un făt de aproximativ patru luni care bloca canalul de evacuare al rețelei de apă murdară, scrie ro.blastingnews.com

Imediat au sosit organele de anchetă ale poliţiei locale şi au stabilit că în baia apartamentului care avea înfundată canalizarea, locuiește un cuplu de români, ea în vârstă de 20 de ani, el cu 10 ani mai mare, scriu cei de la Ciociaria Oggi.it Șocanta întâmplare s-a petrecut la Ferentino, o localitate situată în provincia italiană Lazio.

Ancheta poliţiei chemată la faţa locului a fost condusă procurorul Rita Caracuzzo care a stabilit faptul că, tânăra româncă trebuie pusă sub acuzarea de avort ilegal şi pruncucidere, recomandarea fiind aceea de a-şi lua un avocat. În timpul anchetei, tinerei i s-a luat monstre de ADN, operaţie necesară desfăşurării anchetei. În casa celor doi au fost găsite medicamente ce ar fi putut fi folosite pentru declanșarea avortului.

Acestea au fost confiscate. De altfel, acest aspect face obiectul unei alte investigații. Poliţia a căutat să descopere cât mai repede, elementele importante care pot oferi o pista pentru investigația începută. Din aceasta cauză au confiscat medicamentele găsite și încearcă acum să afle răspunsuri la alte întrebări, pentru a vedea care este rolul lor în cazul fătului găsit în rețeaua de canalizare.

Din investigaţiile făcute s-a stabilit că este foarte posibil ca medicamentele să fi fost luate de la o farmacie apropiată, neştiindu-se dacă eliberarea lor s-a făcut cu prescripție medicală și ce doctor a emis-o, fiind cunoscut faptul că ingerarea acelor medicamente putea să ducă la pierderea sarcinii sau a declanşării avortului spontan.

La scurt timp după ce au început să-i chestioneze pe cei doi, femeia a devenit principalul suspect al anchetatorilor, iar în privinţa partenerului ei încă nu s-a luat nicio măsură, deoarece nu există probe care să-l implice în macabra poveste.

Cu privire la acest aspect, bărbatul susține că nici nu știa de existența fătului sau că iubita lui ar fi fost însărcinată. Ancheta acestui caz terifiant este în desfăşurare şi vă vom ţine la curent cu rezultatele ce vor fi anunţate de catre procuror.

Sursă articol: portalul de informaţii ro.blastingnews.com