Englezul Lord Kerr declară: “Avem nevoie de IMIGRANŢI fiindcă noi suntem extrem de proşti”

În Regatul Unit este în dezbatere publică, viitorul imigranţilor care muncesc cu spor pe acele meleaguri. Cu toate că cetăţenii englezi au votat ieşirea ţării lor din blocul comunitar european, există voci care doresc rămânerea în Uniunea Europeană, voci importante care pot fi susţinute de foarte mulţi cetăţeni englezi.

O astfel de voce este şi membrul proeruropean al Camerei Lorzilor din Marea Britanie, Lord Kerr, care a spus că ţara sa are nevoie de imigraţie deoarece britanicii nativi sunt „extrem de proşti”, provocând reacţia eurocepticilor şi a presei cu orientare de dreapta. Acesta se afla ca invitat la un eveniment important şi a declarat că “imigraţia este ceea ce asigură buna funcţionare a ţării.”

Lordul Kerr de Kinlochard, care a fost coautor al Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, susţine cu argumente că Marea Britanie are nevoie de „o injecţie cu oameni inteligenţi din afară”.

„Noi, britanicii nativi, suntem extrem de proşti, încât avem nevoie de o injecţie cu oameni inteligenţi, tineri, din afară care să vină aici şi să ne trezească din când în când”, a mai spus acesta la finalul discursului său.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii banatulazi.ro