Creatura EXTRATERESTRĂ de doar 25 de cm găsită în Munţii Ural încă mai are mistere nedescifrate

Oamenii de știința încearcă de ani buni să dezlege misterul creaturii din Urali cunoscută sub numele de „extraterestrul Uralian”.

Acesta a fost descoperit lângă orașul Kyshtym in Urali. Cercetătorii ruşi au efectuat cinci serii de studii de laborator investigând mostrele de ADN şi material biologic prelevate de la creatura extraterestră.

Cel mai recent studiu realizat de un institut din Moscova, de Medicină Legală a făcut publice rezultate senzaționale.

„O genă descoperita in probele de ADN nu corespunde cu niciuna de la om sau maimuțele antropoide”, a declarat Vadim Cernobrov, coordonator al Institutului de cercetare public Kosmopoisk, scriu cei de la efemeride.ro

Pe 13 august 1996, pensionara Tamara Vasilievna Prosvirina, s-a dus la cimitirul satului (aflat în zona munţilor Urali, Rusia). Săraca bătrână suferea de boli psihice și percepția ei asupra lumii înconjurătoare era una ciudată. Ea aduna flori din morminte și îşi decora camera cu aceste flori aproape în fiecare zi.

În seara respectivă, femeia a luat cina și s-a dus la culcare. Dintr-o dată, o “voce” ciudată s-a trezit în creierul ei. Acesta îi cerea Tamarei Vasilievna să se ducă la cimitir din nou. Bătrâna s-a îmbrăcat, şi-a luat-o torță și a ieșit. Când a ajuns la cimitir, nişte ochi foarte mari se uitau la ea după un mormânt. Pensionara s-a apropiat de mormânt și a văzut o creatură ciudată, de 25 de centimetri înălțime. Aceasta nu era o ființă umană, relatează portalul de informaţii lovendal.ro

Creatura cu cap în formă de ceapă nu avea urechi, iar ochii mari îi ocupa cea mai mare parte a feței sale. Creatura nu putea vorbi, dar a început să fluiere în liniște pentru a atrage atenția doamnei. Probabil că în acest mod, extraterestrul comunica cu planeta sa. Pensionara a luat fiinţa şi a dus-o acasă, unde a început examinarea sa. Corpul lui Aleshenka (aşa cum a denumit bătrâna creatura) era unul grăsuț. Pielea de pe corp era una gri, iar creatura avea pete întunecate pe cap. Aşa cum spuneam mai sus, creatura nu avea urechi, iar în locul lor doar nişte găuri. Un nas mic şi plat îi facilita creaturei să respire. Ochii săi erau negri cenuşii şi nu aveau gene.

Degetele lungi ale creaturei se terminau cu gheare mici şi ascuțite. “Extraterestrul” nu avea nici organele genitale şi nici buric, cum au toate mamiferele.

În 1996, un filmuleţ a fost filmat de o televiziune rusă pentru a posta cadavrul extraterestrului descoperit în Rusia. Pentru că, nu se ştie cum, dar Aleshenka nu mai era viu. De acolo avem singurele imagini şocante cu acest extraterestru. De atunci, nu se mai ştie nimic despre Aleshenka… se pare că ar fi fost vândut într-o licitaţie organizată în 1997.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul lovendal.ro