Ce poţi face cu un pahar de apă, o liguriţă de oţet şi una de sare? Elimini energiile negative!

Din nefericire, energiile negative ne afecteaza familia, animalele de companie, pe noi si chiar si orice obiect care se afla in casa.

Vestea buna este ca poti elimina toate aceste energii negative si poti avea o calitate a vietii mai buna datorita acestui truc ce contine ingrediente pe care le ai deja in casa.

Ai nevoie de:

1 pahar de apa transparent
Otet alb
Sare granulara
Apa

Preparare

loading...

Adauga o lingurita de sare, una de otet si putina apa in pahar. Pune paharul in zone din casa in care petreci cel mai mult timp. Lasa sa stea timp de 24 de ore. Dupa o perioada, onserba ce s-a intamplat: daca nivelul apei a crescut sau daca apa s-a varsat din pahar. Dupa 24 de ore, clateste paharul cu apa si repeta procedeul de cate ori este necesar, pana cand nivelul apei nu mai creste, scriu cei de la girly.ro


images

Află ce se întâmplă dacă bei un pahar de apă sărată în fiecare dimineață

Amestecul de sare cu apă este o băutură miraculoasă! Consumul unui pahar de apă sărată dimineaţa face minuni pentru organism. Deşi nu este un tratament prea plăcut, cura cu apă sărată dimineaţa este simplă, ieftină şi cu multe beneficii. Cu toate acestea, nu se poate amesteca orice sare cu apă, ci trebuie să fie o sare naturală şi curată.

Iată ce beneficii are consumul unui pahar de apă sărată dimineaţa, pe stomacul gol:

  1. Detoxifiere

Mineralele conţinute în această băutură ajută la curăţarea organismului de toxine în mod natural. De asemenea au rol antibacterian natural, astfel încât această băutura are puterea de a elimina bacteriile dăunătoare din organism.

  1. Hidratare

Ştim cu toţii că apa potabilă este bună pentru organism. Cu toate acestea, este posibil ca atunci când bem apă prea multă organismul să o elimine, fără a o folosi. Sarea ajută corpul să absoarbă apa, crescând astfel hidratarea.

  1. Digestie

Sarea ajută la activarea glandelor salivare în gură, eliberând amilază (substanță produsă de pancreas, care (în timpul digestiei) transformă amidonul în maltoză și glucoză. De asemenea, ajută la descompunerea alimentelor în procesul digestiv şi astfel scad problemele gastrointestinale.

  1. Somn

În cazul în care suferi de insomnie, apa sărată poate fi răspunsul la problemele tale. Mineralele naturale din sare pot calma corpul şi sistemul nervos. Reduc cortizolul pecum şi principalul hormon de stres din organism.

  1. Sănătatea oaselor

O teorie bine cunoscută afirmă că osteoporoza se produce din cauza lipsei de calciu şi a altor minerale din oase. Apa sărată potabilă ar putea ajuta la înlocuirea mineralelor din oase. La rândul său, apa sărată este cunoscută că îmbunătăţeşte sănătatea oaselor.

  1. Pielea

Apa sărată potabilă poate menţine sănătatea şi frumuseţea pielii. Mineralele prezente reduc problemele legate de acnee, erupții cutanate, eczeme și păstreatză pielea curată. Cei care suferă de boli ale pielii pot beneficia de utilizarea apei sărate, scriu cei de la top24news.ro

Cititi alte articole la fel de interesante pe portalurile top24news.ro si girly.ro