O piramidă descoperită în Antarctica este identică cu cele din Egipt.

În Antarctica a ieșit la iveală o piramidă asemănătoare cu cele din Egipt care a pus pe gânduri oamenii de știință. Imaginile cu bizara pirmaidă au fost descoperite cu ajutorul Google Earth.  În imagini se vede clar trei structuri piramidale ce seamănă izbitor cu de celebrele construcții din Egipt, făcute cu mii de ani în urmă.

Teoriile conspiraționiste susțin că ar fi mâna extratereștrilor, alții spun că americanii se întrec cu rușii în a ridica baze pentru a se ascunde, în timp ce alții cred că nu există niciun fel de piramidă.

Piramidele descoperite în Antarctica, acoperite de gheață și zăpadă i-au intrigat pe oamenii de știință. Ei cred că teritoriul arctic ar fi fost locuit de oameni cu mii de ani în urmă, când clima era mult mai prietenoasă.

Cercetătorii au descoperit că în urmă cu 100 de milioane de ani, peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă de azi, potrivit Express.co.uk.

Alți experții au ajuns la concluzia că Antarctica a găzduit pe cândva o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.

loading...

Oamenii de știință mai cred că piramida ar fi fost făcută de mâna omului. Dacă se dovedește că teoria lor e reală, istoria umanității s-ar putea schimba radical. Sursă articol Portalul de informații EFEMERIDE