Hackerii au dat publicităţii filmarea cu cadavrele extraterestrilor de la la Roswell – VIDEO

Setea de cunoaştere a omenirii în privinţa extratereştrilor a devenit din ce în ce mai mare. Zilnic apar noi dovezi grăitoare cu privire la existenţa acestora si parcă nimica nu-i poate opri de la atingerea scopului. Mai nou, şi Vaticanul a anunţat pentr prima data în istorie că planeta noastră va fi vizitată în următorii ani de catre extratereştrii, iar acest fapt, face parte din pregătirea omenirii de marea întâlnire.

Despre operaţiunea „Roswell” s-au scris mii de rânduri de catre presa internaţională şi au aparut o multitudine de cărţi în care găsim dovezi şi mărturii ale celor care au lucrat în cadrul acestei operaţiuni unice pe planeta noastră.

Pentru prima data in istoria omenirii, oamenii de stiinta au avut ocazia sa intalneasca extraterestrii. In anul 1947, la Roswell a avut loc un incident ce avea sa schimbe tot ceea ce stiam despre Univers, scriu cei de la frip.ro

O nava extraterestra, cu 51 de entitati la bord s-a prabusit brusc, din motive tehnice. NASA a luat la cunostiinta imediat despre acest incident, iar in scurt timp a izolat zona si a transportat cadavrele la baza pentru autopsie clasand cazul ca fiind strict secret.

Astazi, imaginile cu cele intamplate in acel an circula liber pe internet datorita unor scurgeri de informatii din sitemul NASA!

Chiar si asa, exista inca foarte multi oameni ce neaga existenta extraterestrilor! Vezi VIDEO mai jos… Sursa foto.

articol

flyingsaucersmemorandummarch22-1950-1