Halucinant! O femeie a fost violată în timp se afla în travaliu.

Caz revoltător în Anglia, după ce o femeie însărcinată a fost violată de către iubitul ei în timp ce aceasta intrase in travaliu.

Totul s-a petrecut noaptea, după ce durerile facerii au trezit-o din somn, iar femeia a început sa apeleze la pozițiile recomandate de ginecolog, astfel încât durerile sa devină suportabile. Când bărbatul și-a văzut iubita în „patru labe” i-a spus femei ca s-a excitat și a început să întrețină relații sexuale cu ea.

Femeia l-a implorat pe bărbat să înceteze, îmsă bărbatul a forțat-o să facă sex cu el, în ciuda strigătelor de durere ale gravidei.

La câteva ore după nefericitul incident, victima a născut un băiețel perfect sănătos, la spital.

Femeia a facut o plângere la poliție pe numele tătalui copilului ei, cu care avea o relație de șapte ani. Aceasta l-a acuzat de abuz sexual și viol.

loading...

„Ea era în pat, dezbrăcată (…). Pentru a încerca să se elibereze de presiunea și de durerea contracțiilor, s-a așezat în patru labe, pentru că i s-a spus anterior că este o formă bună de a scăpa de dureri. Se afla în acea poziție când pârâtul s-a trezit. A văzut-o dezbrăcată în patru labe și a spus «Sunt excitat», la care ea a răspuns: «Vorbești serios?». Pârâtul apoi a venit în spatele ei și a început să facă sex cu ea”, a declarat procurorul Michael Greenhalgh, de la Tribunalul Județean din Hull.

Bărbatul neagă faptul că ar fi făcut sex cu femeia în momentul când aceasta era în travaliu. Verdictul nu a fost încă stabilit de jurați.  Sursă articol: Portalul de informații Click  Sursa foto