VIDEO INCREDIBIL! Doi ROMI s-au filmat în timp ce furau dintr-un supermarket din Anglia

Este incredibil ce au putut să facă doi romi într-un supermarket din Anglia. Probabil fiind foarte plictisiţi, aceştia şi-au propus să facă o filmare în care să predea o lecţie interesantă despre cum poţi fura din magazin. Din filmare se vede că aceştia vorbesc româneşte si nu sunt intimidaţi de cetăţenii aflaţi la cumpărături sau de agenţii de pază ai magazinului.

Două ziare din Anglia, foarte cunoscute în lume, The Sun și Daily Mail, au publicat în data de 29 noiembrie, acest video cu lecţia de furat predata “live” de catre cei doi români ai noştrii. După ce au furat câteva dulciuri, hoţii se pregătesc sa părasească incinta supermaket-ului, lăsând pe filmare următorul mesaj de rămas bun:

  • ”Ce să vă zic? Așa se fură, stilul ăsta. Intri pe partea aia, ieși pe partea aia. 1.50 pentru mine, 1.50 pentru tine. Ai înțeles?”
  • ”Să moară familia mea, dacă mai fur vreo două dăți, dacă nu mă duc la pușcărie… ca să știți!”
  • ”O să fie vai de curu’ meu dacă cad pe secția asta aici în Anglia, la pușcărie, o să fiu terminat. O să fie vai de găoaza mea”, mărturisește bărbatul care fura în fața camerei.
  • ”Tată, nu veniți aici că-i viața grea. Nu e câinii cu covrigii în coadă”, mai spune același bărbat, apoi cere bărbatului care filmează să oprească filmarea, nu înainte ca acesta din urmă să declare în timp ce se filmează: ”Știi c-o bag pe Facebook?”.

În continuare vă prezentăm filmarea preluată de pe site-ul Daily Mail.

loading...