ATENŢIE FEMEI! Vezi cât de SÂCÂITORI sunt bărbaţii voştrii în funcţie de zodie.

Berbec

Cu siguranță nu cedează până nu obține ceea ce vrea. Va insista mereu să vizionați filmul care este pe placul lui, să mergeți în localurile unde mâncarea este pe gustul lui și va insista mereu să fie așa, lucru care te va scoate din sărite.

Taur

Doar de dragul de a trece înapoi la activitățile sale, va fi foarte insistent atunci când un anumit subiect va trebui dezbătut, iar acest lucru va deveni destul de „incomod” pentru tine. Încearcă să previzionezi acest lucru și să nu te mai consumi degeaba.

Gemeni

loading...

Dacă-i acorzi libertate și nu îl sufoci, ei bine, nu același lucru poate fi spus și când vine vorba de el. Dacă lași după poftele sale, îți va da mari bătăi de cap și chiar dacă hotărâți să faceți anumite treburi, nu te mira dacă el se va râzgândi în ultimul moment.

Rac

Să nu crezi că bărbatul rac este un „sâcâitor” înnăscut. Într-adevăr, nu tinde ca lucrurile să fie mereu făcute după placul lui, însă își va spune mereu punctul de vedere.

Leu

Direct si care spune lucrurilor pe nume, bărbatul leu va căuta ca femeia de lângă el să fie mereu organizată și eficientă. Uneori te va enerva cu explicațiile vage pe care ți le va oferi iar dacă-l vei întreba de mai multe ori același lucru, va intra mult prea mult în detalii iar acest lucru te va enerva din nou.

Fecioara

Din dorința de a te „modela” după propriile lui preferințe, va ajunge să îți provoace dureri de cap insuportabile în unele momente. Încearcă să îți păstrezi calmul și gândește-te că intențiile lui nu sunt rele.

Balanta

Odată îndrăgostit, nativul acestei zodii tinde să devină destul de posesiv și dependent de partenera sa. Din această cauză, uneori va deveni destul de enervant și te va incomoda, dar până la urmă o să cedezi farmecelor sale.

Scorpion

Nativul acestei zodii se va preocupa foarte mult de starea ta, atât fizică cât și psihică, dar asta doar pentru că se atașează mult de partenera sa. Să încerci să apreciezi acest lucru și nu-l respinge.

Sagetator

După cunoscuta vorbă „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, ei bine, exact asta face bărbatul săgetător. Lui nu-i place să fie stresat de nimeni și nimic, însă de multe ori el va fi cauza durerilor tale de cap.

Capricorn

Independent din fire, bărbatul capricorn odată așezat alături de femeia vieții lui va deveni încetul cu încetul dependent de aceasta. Poate deveni sâcâitor uneori în lucrurile rutiniere pe care le face, însă nu-ți fie teamă să-i spui acest lucru.

Varsator

Nu pare să fie foarte sâcâitor, tocmai datorită faptului că nu suportă ca cineva să depindă de el. Să nu crezi că nu va fi lângă tine atunci când ai nevoie de el, doar că nu-i place ca cineva să îl streseze mereu cu orice lucru mărunt.

Pesti

Din dorința de a petrece cât mai mult timp cu partenera lui, nativul acestei zodii va ajunge să o sufoce uneori cu prezența lui. Dacă vrei să mergi la o cafea cu prietenele tale, nu-ți fie teamă să-l „ameninți” că vor fi dezbătute subiecte strict feminine și că nu are de ce să te însoțească.

Sursa foto. Citiţi continuarea şi mai multe lucruri interesante pe portalul de informaţii girly.ro