Un bătrân de 79 de ani din Vâlcea a fost dus la cerşit în Londra. Dormea sub un pod şi era neîngrijit, cine l-a dus acolo şi de ce?

Se numeşte Moş Pătru, este din Vâlcea şi are vârsta de 79 de ani. Mai mulţi tineri români care muncesc în Londra, l-au găsit la cerşit pe străzi şi au decis să îl ajute. Aceştia l-au tuns, bărbierit şi îmbrăcat bine, iar acum pare de nerecunoscut, scriu cei de la regatulunit.com

”Nu ştiu dacă e bine ce fac, dar simt nevoia să scriu asta. Cel din poze este moş Pătru, din Vâlcea, a fost adus la cerşit aici în Londra. În prima poza îl vedeţi după 3 săptămâni de dormit pe stradă, în Londra. În a doua poză a fost dus şi îmbrăcat, frezat, bărbierit, cazat la un hotel o noapte de mai mulţi oameni cu suflet ce au oferit ce/cât au puştut.

Mâine dimineaţă moş Pătru pleacă acasă. Oricât de greu este va fi acasă, nu sub un pod la 79 de ani. Nimeni în lumea asta nu merită aşa ceva. De ce scriu aici? În speranţa că se poate afla CINE L-A ADUS ŞI LĂSAT ÎN STRADĂ pe toată perioada asta. Nu este posibil să aduci un bătrân de 79 de ani şi să-l laşi pe stradă. Nu se poate trece cu vederea aşa ceva.

Dacă îl recunoaşteţi, dacă ştiţi cum a ajuns aici, vă rog din suflet să spuneţi. Haideţi să încercăm să oprim asemenea inşi să mai facă aşa ceva. Dacă nu îl cunoşti, măcar un share poţi să dai!”, a scris o tânăra pe Facebook.

loading...