S-a întors din IAD şi acum povesteşte tuturor ce a găsit acolo: ,,Am văzut chipul lui IISUS care mi-a spus să…”

Se numeşte Ray Thomas şi în tinereţea lui vindea droguri, a fost în pușcărie și de câteva ori a încercat să se sinucidă. Este foarte convins că a murit şi a ajuns în Iad, apoi s-a întors la viață. Acel moment din viaţa lui a fost unic şi l-a adus pe calea cea bună, iar acum le vorbește tinerilor despre cum pot ei să facă o schimbare majoră în vieţile lor dar şi în societatea în care trăiesc, scriu cei de la frip.ro citând stiri.rol.ro

În multele lui întâlniri cu societatea civilă, el povestește că a murit în urma unei supradoze și i-a cerut lui Dumnezeu să îi mai dea o șansă. În acel moment a ajuns într-un loc pe care îl descrie ca pe un nimic, complet lipsit de speranță:

,,Ceea ce știu este că era o întunecime completă și o completă separare de Dumnezeu. Încă văd imaginea aceea în minte. Eram acolo, acolo erau și alții, nu știu cine erau ei, dar oricum, nu era plăcut pentru că știam că nu mai există cale de întoarcere. Chin etern”.

Ray Thomas povesteşte că îşi aduce foarte bine aminte despre faptul că stătea în baie, iar organele lui care înainte cedaseră, acum funcționau perfect. În tot timpul cât a stat în IAD, spune că era în toate mințile și nu avea niciun efect secundar de la droguri.

Cu toate că lumea în care ajunsese nu semăna deloc cu una frumoasă, o voce i-a spus: ,,Mergi înapoi și salvează-ți fratele”, iar atunci a văzut chipul lui Iisus în fața lui. Bărbatul spune că acela a fost momentul în care a început o nouă parte a călătoriei sale.

loading...

Cu toate că au trecut ani de atunci, el călătoreşte prin lume şi le vorbește tinerilor despre Dumnezeu, încearcând să fie schimbarea pe care vrea să o vadă în lume: o schimbare bazată pe onestitate, smerenie și lumina divină.

Sursă artifol: portalul de informaţii frip.ro

ray-2