VIDEO! Ruşii au făcut CEA MAI ADÂNCĂ GAURĂ din LUME. Ce au găsit acolo i-a SPERIAT şi au RENUNŢAT

DESCOPERIRE SPECTACULOASĂ în interiorul Pămăntului. Au făcut CEA MAI ADÂNCĂ GAURĂ din lume, dar ce au găsit acolo i-a făcut să renunțe DEFINITIV

Cercetătorii ruși au făcut pact cu diavolul. La propriu. Eu au reușit să facă o gaură până în măruntaiele pământului, pentru a vedea ce găsesc acolo interesant. Dar după ce au ajuns la o distanță uriașă, s-au oprit din cauza a ce au găsit acolo, scriu cei de la jurnalmm.ro citând frip.ro

După ce au început să sape cu un burghiu special, asemănător cu cel de pe platformele petroliere. Totul a început în 1970, când rușii au vrut să vadă ce se află în adâncurile pământului.

Metru cu metru, eu au ajuns la fabuloasa adâncime de… 14 kilometri. Gaura a fost făcută în peninsula Kola din Rusia, iar cercetătorii de acolo au făcut o descoperire extraordinară.

loading...

La adâncimea de 7 kilometri, ei au găsit fosile microscopice de organisme unicelulare. Iar cam la aceeași adâncime, eu au descoperit și apă.

Dar atunci când au ajuns la adâncimea de 12 kilometri, s-au oprit brusc. Ceva i-a făcut să oprească tot experimentul și să abandoneze lucrarea și locul respectiv.