Mariana Moculescu recunoste: “Am cont pe un videochat american” O mai vrea Horia M. înapoi?

Despre Mariana Moculescu se pot scrie sute de pagini de stiri mondene. Acum câţiva ani era preferata televiziunilor în ceea ce priveste “scandalurile” cu tentă de amantlâc. Ba se certa cu Horia, ba nu-i platea curentul si apa caldă, ba mai pleca la celebrul ei amant, ba se despărţea de el în direct, ba… nu-i mai mergea nimic si … “îi era foame mare” de bani …

Nestiind ce să facă pentru a primi un salariu decent, Mariana a luat de ceva timp drumul străinătăţii, în final ajungând să facă o meserie destul de “bănoasă”, videochat-ul.

Aceasta s-a stabilit în Austria și și-a ales deja o meserie bine plătită, pentru a se înreține: face videochat, scriu cei de pe portalul nuv.ro citand stirileprotv.ro

“Deja am un cont pe un chat american. Dansez, mă misc in faţa camerei. Sunt imbrăcata in voaluri transparente, coafata, machiata, pe tocuri. Am făcut până acum câteva mii de euro“, a spus ea, fericită si incântată că va începe o viaţă nouă.

loading...

Fostul său soț, Horia Moculescu, s-a declarat mai mult decât împăcat cu decizia Marianei și a recunoscut că nu îi va simți lipsa absolut deloc.

“Nu o să-mi fie dor de ea. Mi-ar fost dor daca ar fi fost cea de acum 26 de ani. Mi-ar părea rău dacă s-ar intoarce, pentru că s-ar intoarce foarte invinsă. Nu mă interesează ce face ea, eu imi fac banii in alt fel. Singura ei calitate este Nidia. Nu stii cum e ca dimineata, cand te trezesti, să stii că o să ai o zi linistită“, a declarat el in exclusivitate la Mărută. Sursa foto.