O VRAJITOARE i-a luat peste 15.000 de euro ca să o despartă de SOŢ si să RĂMÂNĂ cu AMANTUL. Ce a păţit este INCREDIBIL!

Majoritatea celor care apelează la asa zisele vrăjitoare îsi dau seama că au aruncat BANII pe fereastră, fără să se rezolve NIMIC. Problema mare este recuperarea banilor de la vrăjitoare, care este foarte costisitoare, durează foarte mult, trebuie acţiune în judecată si … până la urmă “ioc bani” sau ZERO!

O asa-zisa vrajitoare din Maracineni, Arges, a fost trimisa in judecata, iar procurorii spun ca a luat 13.000 de euro si aproape 15.000 de lei de la o femeie pe care a inselat-o.
Pagubita i-a cerut s-o desparta de barbat, s-o lege pe vecie de amant si s-o scape de cinci vecini rai si barfitori. Ce a urmat este halucinant…

Procurorii au stabilit ca asa-zisa vrajitoare a convins-o pe clienta naiva sa puna intr-o galeata cu ierburi si carbuni 10.000 de euro si sa dea drumul galetii pe raul Arges, intrucat asa i-ar fi cerut diavolii ca sa-i implineasca dorintele, scrie portalul de informatii stirileprotv.ro

Evident, oamenii vrajitoarei asteptau galeata mai jos, pe rau.

“Diavolii nesatui” au mai “cerut”, chipurile, si alte lucruri prin glasul vrajitoarei: cascaval, paine, icre, dulciuri, bere, cafea si sucuri. In plus, serviciile trebuiau platite cu bani si bijuterii.

Femeia a reclamat-o pe vrajitoare cand si-a dat seama ca niciuna dintre dorintele ei nu s-a implinit. De altfel, la politie s-a prezentat impreuna cu sotul de care voia sa scape.
La perchezitii, suspecta a recunoscut tot ce i se ceruse, insa a negat ca ar fi primit vreun ban. Acum este trimisa in judecata pentru inselaciune.