Andrew Carlssin este bărbatul care a VĂZUT VIITORUL si trăit în anul 2256 pentru 2 ani. Află ce a văzut acolo!

Andrew Carlssin, un autoproclamat călător în viitor, a declarat în presa din SUA că a petrecut 2 ani în 2256. Povestea bărbatului a început când s-a trezit pe patului unui spital care părea desprins din filmele SF. Acolo a făcut pentru prima dată cunoștință cu viitorul, mai precis cu anul 2137. Bărbatul susține că a fost vindecat cu ajutorul unei raze de lumină. Cu toate acestea a fost nevoit să stea în spital circa 6 săptămâni pentru alte teste suplimentare, scriu cei de la infoalert.ro citand efemeride.ro

Viitorul pare extrem de promițător, cel puțin așa reiese din declarațiile lui Carlsinn. Programele de televiziune sunt strict educaționale, iar societatea viitorul pune accent pe cunoașterea extensivă. Clima se va schimba dramatic și zonele de coastă ale Americii și Europei se vor modifica pentru că nivelul mării va crește considerabil.

De exemplu, marile lacuri din SUA vor deveni un singur lac iar Mississippi devine un canal de navigație impresionant de mare.

Sistemul de guvernare va dispărea așa cum îl cunoaștem noi în prezent și o formă liberal a legii marțiale va conduce lumea. De asemenea, Noua Ordine Mondială va fi instaurată, iar populația globului va fi redusă considerabil. Populația SUA va fi undeva la maximum 50 de milioane și astfel Terra nu va mai fi atât de exploatată ca în prezent.

După cele 6 săptămâni petrecute în 2137, Carlssin s-a trezit brusc în 2256. Bărbatul povestește că atunci a aflat despre Al Treilea Război Mondial, care a devastat și poluat întreaga planetă. Cu toate acestea, oamenii viitorului găsesc o modalitate de a curăța Terra de toate aceste elemente nocive.

loading...

Se vor inventa orașele plutitoare și nu va mai fi nevoie de lupta pentru pământ. De asemenea, aceste orașe se pot deplasa oriunde prin lume. Nu vor mai exista granițe și oamenii devin o singură națiune. Bărbatul a vorbit și despre contactul cu extratereștri, care a fost făcut pentru prima dată la începutul anilor 2000. Atunci omenirea a intrat în posesia tehnologiei, care îi va permite să facă saltul spre o civilizaţie mai bună.

Calculatoarele nu mai există în 2256 și cea forma de comunicare supremă va fi telepatia. De asemenea, guvernul nu va mai exista și oamenii vor atinge un grad impresionant al conștiinței.

După cei 2 ani petrecuți în viitor, bărbatul a fost trimis acasă pentru a-și continua misiunea în timpul său. Această poveste a fost relatată de presa americană și nimeni nu poate spune cu exactitate dacă este reală sau nu.

Cu toate acestea, Carlssin a câștigat milioane de dolari la bursă, iar când FBI-ul i-a investigat povestea, acesta susține că știa cum va evolua bursa pentru că a petrecut mai mult timp în viitor. Bărbatul a fost arestat pentru 2 săptămâni și a fost eliberat pe cauțiune pentru a fi judecat într-o dată viitoare. Interesant este că suspectul de fraudă a dispărut ca și cum nu ar fi existat niciodată și nici până în ziua de astăzi nu a mai fost găsit.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii infoalert.ro