INCREDIBIL! Nu este extraterestru, UN VIŢEL s-a NĂSCUT cu 2 capete si 8 picioare …

Este incredibilă povestea acestui fermier din Australia. Creatura care s-a născut, este parcă de pe altă planetă. Cel mai probabil este vorba despre o mutație genetică, dar unii mai iau această întâmplare ca fiind un semn divin că lucrurile urmează să ia o întorsătură total neașteptată, scriu cei de la new.tophot.com

Nimeni și nimic nu putea prevesti situația ciudată în care avea să se găsească acest fermier. În timpul nașterii, fermierul a crezut că era vorba despre niște viței gemeni. Ei bine, la final a fost cu adevărat șocat de ceea ce a văzut. Vaca sa născuse un vițel cu patru picioare, cu două capete și patru urechi. Cazurile de acest tip sunt extrem de rare și se datorează unor mutații genetice. Din păcate, sau din fericire, vițelul s-a născut mort, însă fermierul a făcut fotografii, pe care le-a postat pe o rețea de socializare. Este lesne de înțeles că imaginile au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Specialiștii susțin că acest tip de malformații sunt fatale bietelor vietăți, scheletului fiindu-i imposibil să susțină mai mult de un craniu.