O ROMANCA a practicat prostitutia in Germania si a PRODUS trei tiruri, o vilă, o mașină de lux și un kilogram de aur

Povestea Elenei C este una parca trasa la indigo in comparatie cu alte cazuri asemanatoare. S-a casatorit la o varsta frageda si este din Iasi. Cu cativa ani in urma, sotul ei a plecat in Germania la munca. Deoarece acestuia nu-i prea placea sa munceasca a hotarat sa-si cheme sotia la el, scriu cei de la ro.blastingnews.com

Dupa cateva zile de distractie, acesta ii propune acesteia sa practice prostitutia pentru a face bani multi si repede. Dupa cateva batai zdravene, sotia il asculta si se apuca sa-si caute clienti. Fiind frumoasa foc, imediat nemtii se indragostesc de serviciile ei si este din ce in ce mai cautata, dandu-i acesteia sume destul de mari de bani in urma serviciilor prestate.

Povestea Elenei C o tânără din Găești care a devenit prostituată de lux în Germania este una de-a dreptul incredibilă. Relatată de jurnaliștii de la tabloidul Spynews, istoria Elenei pare desprinsă din filmele americane de profil și nicidecum din viața reală.

Astfel, în mai puțin de 4 ani cei doi soți dețineau din banii produși din prostituție de Elena, trei tiruri, o vilă în județul Dâmbovița, un automobil de 32.000 de euro un kilogram de aur dar și alte sume de bani care au fost investiți de soț în diverse afaceri agricole.

Inceputul anului 2016 a fost unul destul de greu pentru Elena, deoarece a hotărât că nu mai vrea să practice prostituția pentru ca a strâns destul și și-a anunțat bărbatul despre decizia ei. A încasat o bătaie zdravănă și și-a dat seama că acesta nu o va lăsa să scape de viața obscură pe care o ducea.

loading...

Prin urmare s-a prezentat la judecătoria din Găești unde a depus actele de divorț dar în momentul partajul femeia a avut o surpriză imensă. A aflat că toți banii pe care ea îi făcuse fuseseră practic topiți. Toate bunurile cumpărate au fost puse de soțul său, Ionuț S., pe numele mamei sale și prin urmare nu putea revendica nici o parte din ele.

“Obligată de fostul meu soţ, m-am prostituat patru ani în Germania, timp în care am strâns peste 300.000 de euro, bani care au fost investiţi de soţul meu de atunci, bani pe care acum refuză să-i mai împartă cu mine” – a declarat femeia pentru Spynews.ro.

Pentru a demonstra in Justitie ca totul este al ei, și-a sunat clienții fideli în Germania cu care s-a înțeles să vină la Găești și să depună mărturie despre ocupația femeii și despre faptul că i-au dat sume mari de bani pentru serviciile prestate. Femeia a mai declarat pentru publicația mai sus citată că vrea să obțină cu ajutorul martorilor din Germania care se vor prezenta la proces, două din cele trei tiruri, mașina de 32.000 de euro, tot aurul dar și cel puțin din banii investiți în vila din Dâmbovița.

De altfel fosta prostituată nu s-a oprit la procesul de partaj. Ea i-a făcut și o plângere penală soțului ei deoarece a falsificat actele bunurilor pentru a le trece pe numele mamei sale.

Sursa foto. Sursa articol: portalul de informatii ro.blastingnews.com