Oamenii de stiinţă au descoperit cum ajunge Moşul în fiecare casă.

Dr. Katy Sheen de la Universitatea din Exeter, Marea Britanie, a declarat că, conform teoriei  relativităţii, Moşul devine o particulă extrem de mică ce poate călători cu viteza de 10 milioane km/h. El intră în 31 de ore, pe 700 de milioane de coşuri de fum.

Potrivit aceleaşi teorii a savantului Albert Einstein, Moşul nu a îmbătrânit deloc în 2.000 de ani pentru că dimensiunile microscopice îi permit poziţionarea într-o altă dimensiune temporară.

De reținut faptul că nu doar Moşul devine mic, ci şi renii lui. Din cauza încălzirii globale, acestia sunt tot mai mici. Oamenii de ştiinţă au descoperit că puii născuţi în ultimii trei ani sunt mult mai mici decât cei născuţi acum 10-20 de ani.

Moş Crăciun stă în fiecare casă doar o milisecunda.  Potrivit cercetătorilor, el are nevoie de 359.991 reni (n.r. ultimul dintre ei este, evident, Rudolph, care luminează drumul cu nasul lui roşu), pentru a duce  cele 500.000 de tone de cadouri. Pentru a hrăni simpaticele animaluţe, Moşul ar trebui să aibă peste 50.000 de tone de morcovi şi prăjiturele.

După calculele făcute, oamenii de stiinta au recunoscut că „magia Crăciunului” poate fi demonstrată ştiinţific, inclusiv folosind principiile fizicii cuantice dar şi cele ale teoriilor coardelor (n.r. String Theory). Potrivit acestor două, casa lui Moş Crăciun este invizibilă tuturor oamenilor pentru că se află într-o altă dimensiune temporară şi spaţială. Moşul vede tot ce fac copiii, dar aceştia nu îl pot vedea pentru că cele două coordonate de spaţiu şi timp nu se întrepătrund. Sursă articol: Portalul de informaţii Click

loading...