Halucinant! O femeie a fost sclavă … timp de 13 ani. În urma abuzurilor a dat naștere la 4 copii. Te va șoca ce a făcut răpitorul cu ei.

Anna Ruston din Anglia, a ajuns fără voia ei sclavă … la doar 15 ani. Femeia, acum în vârstă de 44 ani, povestește cum a ajuns să fie captivă într-un dormitor timp de 13 ani. În urma abuzurilor repetate, ea a dat naștere la 4 copii.  Acești copii erau apoi vânduți de către agresor.

Victima a mai spus că era o adolescentă vulnerabilă, iar la vremea aceea, locuia la prietena  mamei ei, înainte să fie răpită de către Malik, un taximetrist de origine asiatică.

“Daca cineva îmi oferea afecțiune, încercam să rămân lângă persoana respectivă. Lui Malik îi păsa de persoana mea. Simțeam că îi păsa de mine. Într-o zi m-a chemat pe la el, ca să bem un ceai”, a declarat femeia.

Apoi a inceput coșmarul care a marcat-o pentru toată viața. Anna povestește:

“Odata poliția ne-a vizitat casa de unde țipam, dar Malik i-a convins că eram bine. Eram mult prea speriată să fug. De două ori am încercat să evadez, dar am fost bătută crunt”.

Anna avea voie să iasă din dormitor doar atunci când era transportată la spital din cauza loviturilor brutale pe care le primea sau atunci când trebuia să nască.

loading...

Spre norocul ei, femeia a reușit într-un final să scape, ajutată de o prietena venită în vizită la familia Malik. Au trecut 16 ani de la evenimentul care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Sursă articol: Portalul de informații România TV