O româncă de 24 de ani a murit răpusă de o banală răceală în a treia zi de Crăciun, în Marea Britanie.

O  dramă imensă a lovit o familie din Drobeta Turnu Severin care a aflat că și-a pierdut fiica care locuia în Londra, pe data de 27 decembrie. Livia Chiuescu, o tânără de 24 de ani a fost internată de Crăciun într-un spital din Londra, conform unei postări a unei prietene pe facebook, și după numai două zile s-a stins din viață.

Tatăl Liviei a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj scurt și cutremurător însoțit de o poză a fetei ale care s-a ridicat printre îngeri. “Astazi in zi mare de Sf Stefan am pierdut lumina ochilor mei, fetita mea la doar 24 de ani, un caracter deosebit care a plecat printre ingeri”, a scris Liviu Chiuescu pe pagina sa de socializare sfâșiat de durere.anca

Prietenii Liviei s-au mobilizat rapid și au organizat o chetă pentru a îi ajuta pe părinții și pe sora Liviei să-i poată repatria cât mai repede trupul deoarece se știe că pentru o astfel de operațiune costurile sunt imense. Aceștia au făcut apel la solidaritatea românilor din Marea Britanie dar și la solidaritatea umană în general deoarece oricine poate trece printr-o astfel de tragedie.

Pe pagina tatălui tinerei decedate precum și a surorii acesteia au fost postate sute de mesaje de condoleanțe și de solidaritate cu familia îndurerată.
Vezi mai jos postarea tatălui fetei. Puteti lua legatura cu familia dand click pe imaginea de mai jos sau AICI pe contul de Fecabook al tatalui ei.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii romani.london