ANUL 2017 – PROFEŢII despre ROMÂNIA. A prezis căderea turnurilor GEMENE si alegerea lui Barack Obama.

Orice OM este curios să afle pe cât posibil dacă viitorul lui este unul bun sau nu. De multe ori, oamenii recurg la tot felul de metode prin care se pot afla predicţii despre viitor. Nu de puţine ori, ceea ce se presupune nu se realizează, numai că, prezicerile Babei Vanga au ajuns să fie foarte citite din cauza coerenţei exprimării vis-a-vis tot ce s-a întâmplat în viitorul prezis de ea cu zeci de ani în urmă.

Cine este Baba Vanga?

Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse.

La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip.

La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Ce a prezis Baba Vanga:

2011 – Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi

2014 – Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer

2016 – Europa va rămâne aproape nepopulată

2018 – China se va transforma în cea mai mare putere mondială

2023 – Orbita Pământului se va înclina

2033 – Calota polară se va topi

2043 – Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.

2066 – Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.

2076 – Va domni din nou comunismul pe Pământ.

Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii.

De asemenea, Vanga a mai prezis că anul 2016 „va aduce o invazie a extremiştilor musulmani” asupra Europei, văzând astfel că Statul Islamic va speria întreaga lume.

Prevestirile Babei Vanga despre 2017 nu sunt deloc liniștitoare. Aceasta a anunțat că anul viitor va fi unul de cotitură, în care va izbucni un război dinspre Est.

În plus, pe fondul încălzirii globale, vor pieri mulți oameni pe tot globul, lucru demonstrat de ultimele statistici, informează a1.ro.

Sursa foto.