La puțin timp după căsătorie a aflat că soțul este fratele ei. Ce i-a spus bărbatul a șocat-o și mai tare.

La puțin timp după căsătorie o femeie din SUA rămas șocată când a aflat că soțul ei este chiar fratele ei vitreg.

Tânăra a povestit totul pe rețeaua de socializare Reddit și a cerut ajutorul utilizatorilor. Femeia a dezvăluit că  s-a cunoscut cu iubitul ei pe internet, amândoi erau firi timide, dar s-au înteles bine. La o întâlnirea cu soacra, aceasta i-a arătat o poză cu tatăl real al bărbatului si a rămas mută de uimire. În fotografie era chiar tatăl ei care a părăsit-o pe când ea era doar o copilă și pe care nu-l mai văzuse de foarte mulți ani. Când i-a spus soțului vestea șocantă, acesta i-a răspuns că știa acest lucru de un an de zile.
”Am cheltuit o mulțime de bani pe nuntă și o parte din ei nu-mi vor fi returnați. Mai rău este că-l și iubesc pe soțul meu, totodată, fratele meu. Ce le vom spune acum familiilor?! Ce să fac cu viața mea de acum încolo? Ce?”, a scris femeia, citată de indy100.com.

Utilizatorii Reddit au făcut-o să înțeleagă că ea nu are nicio vină atât timp cât ea nu cunoștea realitatea și că soțul ei ar putea fi acuzat că i-a tăinuit detalii atât de importante ale relației lor. Sursă articol: Portalul de informații REALITATEA.NET  

loading...