O femeie de 78 de ani MĂNÂNCĂ 2 kilograme de NISIP în fiecare zi, ca să fie sănătoasă

Femeia se numeste Kusma Vati si sustine ca aceasta “dieta” neobisnuită a ajutat-o să rămână sănătoasă. Pentru a-si potoli apetitul de nisip, aceasta îsi petrece ore întregi mestecand nisip, scriu cei de la stirileprotv.ro citând ediţia online a publicaţiei Metro.

Kusma a declarat: “Mananc nisip si pietris de 63 de ani. Imi place foarte mult sa fac asta si nu cred ca au vreun efect nociv. Nu am avut nicio problema stomacala, iar dintii mei sunt in regula, ba chiar sunt mai puternici. Pot sa musc din cea mai tare piatra fara probleme”.

De cand s-a apucat sa manance nisip, Kusma sustine ca nu a fost nevoita sa mearga la doctor.

“Nu m-am dus niciodata la doctor, pentru ca nu a fost nevoie. Din cate imi aduc eu aminte, m-am simtit foarte bine. Am inceput sa mananc nisip de la 15 ani. La inceput m-a durut stomacul, dar nu a durat mult. Simt cum mineralele din nisip imi ofera energia de care am nevoie pentru a lucra pamantul.”

Nepotii batranei au implorat sa renunte la acest obicei bizar, dar fara reusita. Vati a spus: Nepotii mei insista sa ma duc la medic, pentru a scapa de aceasta dependenta, dar nu vad de ce as face asta. Sunt sanatoasa si energica datorita nisipului”.