Teoria EXTRATERESTRILOR se confirmă – Un “OZN prăbusit” a fost descoperit pe fundul Mării Baltice.

În ultimul an de zile, teoria care prezice că extraterestrii sunt tot mai aproape de noi si ca mai sunt doar câţiva ani până la “marea întâlnire”, se adevereste pe zi ce trece. Nu este nimica întâmplător, totul este cumva bine calculat, iar populaţia planetei este anunţată aproape zilnic în mass-media, despre faptul câ în anii ce urmează vom fi martorii unui astfel de eveniment major. Totul este atât de important încât si Papa Benedict a anunţat anul trecut, faptul ca omenirea se pregăteste de “marea întâlnire” în anii ce vor urma.

Un obiect misterios descoperit pe fundul Mării Baltice a resuscitat teoria unui “OZN prăbuşit” în urmă cu aproximativ 5 ani de zile.

Potrivit radarelor marine, obiectul are cel puţin 60 de metri lungime şi pare să fie format din bucăţi de metal  şi chiar echipamente electrice, potrivit Daily Mail.

Obiectul se află pe fundul mării, la aproape 100 de metri adâncime şi a fost întrevăzut pentru prima dată în anul 2012.

Acum, exploratorii sunt mai hotărâţi ca niciodată să coboare şi să vadă ce este cu adevărat acolo.

loading...

Cercetătorul suedez Peter Lindberg a descoperit “locul deflagraţiei” în timp ce vroia să analizeze o navă naufragiată din zonă.

“Suntem surprinşi şi uimiţi. Nu ştim încă ce am găsit aici. E un fel de munte acolo, de circa 25 metri înălţime, am contactat geologii şi biologii marini să facem o echipă mai complexă”, au spus cercetătorii.

Citeste mai multe informatii interesante pe portalul realitatea.net