Halucinant! S-a filmat în timp ce o viola și i-a spus că va publica imaginile pe Internet.

Atlanta Hammond, o  tânără de 21 de ani din Essex, mamă a doi copii a trecut printr-un adevărat coșmar. Ea a a povestit presei britanice cum iubitul ei Halil Cetinkayali, de 30 de ani s-a filmat in timp ce o viola.

Bărbatul i-a spus că va publica imaginile pe Internet dacă-l părăsește sau face plângere la poliție. Acesta a constrâns-o să renunțe la job, i-a interzis să se mai vadă cu prietenii ei și chiar o obliga să-și dea cu machiaj pentru a-și acoperi vânătăile de la lovituri.

Într-un final femeia și-a făcut curaj și i-a spus că nu vrea să-l mai vadă niciodată. Bărbatul a început să o loveasca, să o abuzeze verbal și să o controleze. El  a filmat-o în timp ce o viola, șantajând-o că va publica materialul video pe Internet dacă îl părăsește sau dacă se duce la poliție.

Atlanta a declarat că a început o relație cu el deoarece era o mamă singură. Ea a mai spus că dorea pe cineva care să o ajute să își crească cei doi copii.  Nu a a știut însă ce fel de om este.

Deși îi era temă, femeia nu a a mai rezistat și s-a hotărât să se distanțeze de el și să-și refacă viața. Chiar și așa bărbatul a continuat să o hărțuiască și să o abuzeze. Coșmarul ei a luat sfârșit abia atunci când un vecin a chemat poliția, după ce l-a surprins pe bărbat bătând-o în lift. Sursă articol: Portalul de informții Click

loading...