Șocant! O adolescentă s-a trezit la viață când medicii se pregăteau să îi preleveze organele.

Medicii se pregăteau să îi preleveze organele, când o fată de 14 ani din Michigan, s-a întors din morți. Ea a fost dusă de urgenţă la spital în stare extrem de gravă. Abigail Kopf a încetat după două ore în care medicii au făcut tot posibilul să o salveze, dar era prea târziu să mai dea semne de viaţă.

Medicii le-au spus părinţilor că din cauza rănilor extrem de grave pe care le suferise şi a complicaţiilor pe care le-ar fi implicat procedurile drastice la care ar fi urmat să se apeleze pentru a o ţine în viaţă, exista posibilitatea ca fetiţa să intre în moarte cerebrală.

Într-un moment de disperare, mama fetei i-a cerut lui Abigail să-i strângă mâna dacă auzea ce vorbeşte. Adolescenta a strâns uşor mâna mamei, apoi medicul i-a cerut să ridice un deget, în semn de aprobare, dacă înţelegea ce se vorbeşte în jurul său. Fata a ridicat două degete şi, în secunda următoare, medicii au decis să o ducă la sala de operaţie.

Părinţii copilei şi-au dat acordul ca, în cazul în care fetiţa nu dădea niciun semn de viaţă, să i se preleveze organele pentru a fi donate. Din fericire, Abigail a revenit brusc la viaţă şi a fost salvată la timp. Sursă articol: REALITATEA.NET
loading...