Halucinant! Un tată și-a transformat fiica de 12 ani în amantă. Ea s-a îndrăgostit de el.

Un tată din Lovrin, Timiș și-a violat fiica de 12 ani, fără să îi pese că îi distruge copilăria. Augustin Toderean are  41 de ani și este tatăl a cinci copii minori.
Teribila întamplare s-a petrecut în 2015, pe când aceasta avea doar 12 ani.  Ieri,  Toderean a fost ridicat de DIICOT. La actele sexuale au asistat inclusiv copiii mai mici, care au relatat oroarea bunicii paterne. Femeia a fost cea care a anunțat Protecția Copilului și Poliția, în februarie, anul trecut.
Bărbatul își crește singur de mulți ani cei cinci copii cu vârste între 12 și 16 ani, după ce soția l-a părăsit.
Toderean își obliga fetița de 12 ani să întrețină relații intime pentru a-și satisface toate poftele. Copila era docilă, pe placul  bărbatului, se supunea imediat la tot ce îi cerea tatăl ei. Tatăl obișnuia să filmeze cu telefonul mobil, partidele de sex. Producțiile erotice au fost găsite de anchetatori, în timpul percheziției, în calculatorul familiei și în telefonul bărbatului.
„Cazul minorei abuzată sexual de către tată a intrat în evidența noastră în februarie 2016, când a fost sesizat de către bunică, în grija căreia se aflau copiii. Aceștia au fost securizați și preluați în regim de urgență într-un centru rezidențial, unde beneficiază de toate serviciile necesare, inclusiv de consiliere psihologică. La ședințele de consiliere psihologică, precum și din discuțiile avute cu copiii, au apărut, treptat, informații noi cu privire la abuzurile tatălui”, a declarat Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a DGASPC Timiș. Fata învăța bine, se comporta ca orice adolescent de vârsta ei și nimeni nu a bănuit nimic, până la denunțul bunicii.
Psihologii care au consiliat-o pe adolescentă au avut parte de o surpriză de proporții. Fata a început să îi scrie scrisori de dragoste tatălui, în care îi spunea că îl iubește și că ei trebuie să fie împreună, o familie. Adolesecnta se consideră soția propriului tată. Sursă articol Portalul de informații ARQ.ro
loading...