Şarpele ei nu mai avea poftă de mâncare. Veterinarul a îngrozit-o când i-a spus de ce refuză mâncarea

Poveşti adevărate despre animalele de companie ce cresc în gospodăria oamenilor sunt multe, majoritatea fiind foarte haioase. Doamna din povestea ce urmează a trăit o poveste de groază, ce merita citită de toţi cei care au în casă şerpi ca şi animale de companie.

O femeie a avut un șarpe ca animal de companie, pe care l-a iubit foarte mult. Șarpele avea o lungime de aproximativ trei metri și făcea parte din specia Pythonidae (Piton). La un moment dat, într-o zi, șarpele s-a oprit din mâncat și n-a mai vrut să se hrănească nici în ruptul capului, scriu cei de la stirivirale.net

După câteva săptămâni de încercări disperate de a-l face să mănânce, femeia a dus șarpele la veterinar, pentru un consult. Femeia i-a explicat situația veterinarului și l-a întrebat ce se întâmplă cu iubitul său animal de companie.

Medicul veterinar a întrebat-o imediat dacă șarpele doarme cu ea noaptea, sau lângă ea, în pat sau prin preajma ei, și dacă se întinde des atunci când este lângă ea. Femeia i-a răspuns că da și că îi este foarte greu, acum că bietul șarpe nu mai mănâncă nimic și nici nu își mai manifestă afecțiunea așa cum o făcea de obicei.

Însă, ce i-a spus veterinarul a făcut-o să tremure de frică.

loading...

“Doamnă, șarpele dumneavoastră nu este bolnav, nu are absolut nimic. Șarpele dumneavoastră cred că se pregătește să vă mănânce. Se întinde lângă dumneavoastră pentru că vă măsoară. El trebuie să știe cât de mare trebuie să fie ca să vă înghită. Iar faptul că nu mai mănâncă de atâtea săptămâni, îmi confirmă temerile. El nu mănâncă pentru că are nevoie de spațiu în stomac. Altfel nu poate să vă digere.”

Femeia a plecat bulversată de la veterinar și a donat în aceeași zi șarpele către grădina zoologică din localitate.

Morala poveștii: În viață trebuie să ai grijă la șerpi. Doar pentru că par apropiați de tine și dorm în patul tău, nu înseamnă că intențiile lor sunt bune.

Sursă articol: portalul de informaţii stirivirale.net