VIDEO – Şi-a transmis SINUCIDEREA pe FaceBook pentru că un membru din familie a ABUZAT de ea

Sfârșitul cutremurător al unei adolescente de 12 ani din Georgia. Aceasta a decis să-și pună capăt zilelor după ce a fost abuzată sexual de un membru al familiei ei și și-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook, scriu cei de la portalul stirivirale.net

Katelyn Nicole Davis s-a filmat când s-a spânzurat în curtea casei sale din orașul Cedartown pe 30 decembrie, în timp ce era urmărită de utilizatori ai rețelei de socializare. Filmarea s-a viralizat pe internet, iar autoritățile susțin că nu pot să facă nimic pentru a aceasta să fie ștearsă.

Polițiștii s-au dus la casa adolescentei pentru a o salva în seara sinuciderii, însă au ajuns prea târziu. În momentul, în care au ajuns cu ea la camera de urgență a spitalului Polk Medical Center, Katelyn a fost declarată moartă.

Înregistrarea video o arată pe puștoaica, care suferea de depresie, cum stă spânzurată de copac timp de 20 de minute, la apusul soarelui, iar aceasta se termină în momentul în care o femeie care îi strigă numele, și oprește camera.

Filmulețul șocant nu a fost scos însă de pe internet. Așadar, în zilele următoare după sinuciderea ei, departamentul de poliție din oraș a fost luat cu asalt de telefoane din întreaga lume, ce îi cereau să șteargă înregistrarea pentru a nu mai fi redistribuită pe internet.

loading...

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii stirivirale.net