ULTIMA ORĂ! Un AVION a CĂZUT peste zeci de case, deocamdată sunt 37 de MORŢI

Cel puţin 37 oameni au murit după ce un avion cargo al companiei Turkish Airlines s-a prăbuşit, luni, într-o zonă rezidenţială din apropiere de aeroportul Manas, din Kârgâzstan, relatează Reuters.

ACTUALIZARE. Bilanţul accidentului aviatic din Kârgâzstan a crescut la cel puţin 30 de morţi, majoritatea localnici, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Bişkek, citat de Sputnik News. Printre victime se numără cel puţin şase copii, scriu cei de la infoalert.ro citând sursa Digi 24

Un bilanț anterior indica 16 morți.

Unul dintre cei patru membri ai echipajului aflaţi la bord a supravieţuit.

Avionul s-a prăbuşit când a încercat să aterizeze în condiţii de ceaţă densă, la ora locală 7.31 (3.31 ora României).

Aeronava a avariat 15 clădiri din localitate.

loading...

Echipe de intervenţie în situaţii de urgenţă au recuperat cadavrele pilotului şi ale cel puţin 15 localnici ale căror case se aflau în zona unde s-a prăbuşit Boeing-ul 747, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Printre victime se află şi copii, scrie BBC News.

Avionul se îndrepta spre Manas, aeroport aflat la 25 de kilometri nord de Bişkek, venind de la Hong Kong. De la Manas, aeronava urma să plece către Istanbul.

Condiţiile meteo erau dificile pentru zbor în momentul accidentului, dar cauza exactă a tragediei nu este cunoscută deocamdată.

UPDATE 13:00 Bilantul a ajuns la 37 de morti. O dubla ancheta, intreprinsa de turci si karghizi, urmeaza sa elucideze cauzele accidentului care a curmat zeci de vieti. Sursa foto.