CURIOZITATE FEMININĂ? Află din ce ZODIE fac parte bărbaţii cei mai dotaţi

Dacă vrei să afli cu adevărat cât de dotat este un bărbat trebuie doar să îi știi zodia, chiar daca despre dotările bărbaților au existat fel și fel de povești care cum mai de cum.

Potrivit 3anyway.ro, bărbații sunt înzestrați de natură în funcție de zodia în care s-au născut. Bărbații născuți în zodia berbec sunt foarte dotați și mai ales ca sunt foarte conștienți de acest lucru. Nativii din zodia taurului sunt la fel de norocoși precum berbecii. Despre bărbații născuți în această zodie se zice că sunt amanții perfecți.

Din păcate, gemenii nu sunt la fel de bine dotați. În schimb, bărbații născuți în această zodie sunt persoane fermecătoare, seducatoare, care ajung să cucerească femeile mai ales datorită aspectului fizic. Acest lucru îi ajută să compenseze unele „lipsuri”!

La fel de ghinioniști sunt și bărbații născuți în zodia racului. În schimb, aceștia nu văd în acest lucru un dezavantaj, și compensează prin sentimentalism și tandrețe. Un mare dezavantaj al lor este acela că în momentul în care joacă rolul de amant, devin cam iresponsabili.

Despre bărbații născuți în zodia fecioară se poate zice că natura nu a fost nici darnică nici foarte zgârcită. Acestora nu le place să iasă în evidență prin astfel de calități.

Bărbații născuți în zodia balanță sunt persoane destul de nesigure pe calitățile lor. Aceștia se liniștesc în momentul în care partenerul de viață le face complimente.

loading...

Despre scorpioni se poate zice că sunt persoane senzuale și erotice. Bărbații care s-au născut în această zodie sunt printre cele mai înzestrate din zodiac.

Din nefericire nici capricornii nu se pot lăuda că au fost tare înzestrați de natură. Fiind conștienți de acest lucru, nativii acestei zodii încearcă să cucerească femeile prin alte metode.

Vărsătorii nu se pot plânge de dotările lor, deoarece aceștia sunt situați la mijlocul clasamentului. Conștienți de acest lucru, nativii zodiei încearcă să facă noi cuceriri prin metode clasice.

Nici peștii nu se pot lăuda foarte mult cu dotările lor, dar în același timp aceste lipsuri nu îi fac să se simtă inferiori celorlalte zodii. Aceste persoane sunt cuceritoare înrăite, unele dintre ele fiind chiar dependente de relațiile sexuale, scriu cei de la ro.blastingnews.com

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul stirivirale.net