Doi tineri au pierdut totul din cauza unei greşeli pe Facebook.

Soții Mark Higgins și Becky Szenk, din Marea Britanie  au decis să se mute într-o locuință situată mai aproape de serviciu, vechia locuință era la 13 km depărtare de biroul lor. Becky a cautat pe Facebook o firmă de transport, care să îi ajute cu mutatul,  si pe care a găsit-o rapid.  A intrat pe site-ul oficial  și a hotărât că este o organizație serioasă. Ea a citit toate mesajele clienților mulțumiți de serviciile firmei, iar pozele angajaților i-au lăsat o impresie bună. Becky a sunat la unul dintre telefoanele de contact și a discutat cu angajatul Lee Green.

La data stabilită de Becky cu un reprezentat al firmei de transport, au venit doi bărbați cu camionul și în doar 45 de minute au scos toate lucrurile din apartament.

„Parcă se grăbeau undeva, au curățat dintr-o dată toată locuința. Noi am crezut că sunt profesioniști”,  a povestit Becky despre cei doi bărbați, care păreau foarte politicoși.

Când Becky a coborât în curte, pentru a le da noua adresă, camionul nu mai era acolo.

„Eu niciodată nu am plâns atât de mult. Au furat inelul meu de logodnă, chiar și jucăriile copilului” – își amintește Becky, cu lacrimi în ochi. A rămas doar televizorul. Tânăra familie a vrut să-l transporte individual – fiind vechi, putea să se strice în timpul transportării.

„Ne-au rănit profund. Putem oricând să cumpărăm altă mobilă, dar nu și amintirile”, au spus cei doi britanici.

Cei doi soți  sunt acum convinși că rețelele de socializare pot fi foarte periculoase.

Din nefecirire sunt mulți oameni care folosesc Facebook pentru a comite infracțiuni. Oamenii ar trebui să fie mult mai atenți cu cine au de a face. Sursă articol: Portalul de știri jurnalmm.ro

loading...