A fost PRINS autorul ATACULUI ARMAT de la clubul Reina din Istanbul. Acesta şi-a recunoscut fapta!

Oficialii turci confirmă arestarea celui care a comis atacul din noaptea de Anul Nou dintr-un club din Istanbul, tragedie în urma căreia 39 de persoane şi-au pierdut viaţa. Totodată, teroristul şi-a recunoscut fapta.

Binali Yildirim, premierul turc, a confirmat arestarea autorului atacului comis în noaptea de Anul Nou într-un club din Istanbul, în care au fost ucise 39 de persoane, transmite Reuters.

 ‘Teroristul şi-a recunoscut crima”, a declarat guvernatorul Istanbulului, Vasip Sahin, citat de DPA şi AFP, precizând că este vorba despre cetăţeanul uzbek Abdulgadir Maşaripov. ‘Este un terorist bine antrenat. A fost antrenat în Afganistan şi vorbeşte patru limbi’, a adăugat oficialul.

Autorul atacului armat de la clubul Reina din Istanbul, ce a avut loc în noaptea de Anul Nou, soldat cu 39 de morţi, a fost capturat. El urmează să dea socoteală justiției.

Primele imagini cu Abdulkadir Maşaripov arestat au apărut mai întâi pe Twitter. Individul era plin de sânge și cu urme de lovituri pe față.

Cititi continuarea pe portalul de informatii observator.tv si pe posta.com.tr

loading...