Cântăreaţa Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului Lambada a fost găsită carbonizată în propria maşină

Cantareata braziliana Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, a fost gasita moarta carbonizata in masina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, potrivit unor surse din cadrul politiei.

“Da, pot confirma acest lucru”, a declarat pentru AFP un politist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei, fara a oferi detalii suplimentare imediat.

Potrivit presei locale, corpul cantaretei a fost gasit carbonizat in interiorul vehiculului sau, nu departe de domiciliul acesteia, scriu cei de la portalul stirileprotv.ro citând sursa Agerpres.

Loalwa Braz s-a născut la , Rio de Janeiro, Brazilia şi a murit la , în localitatea Saquarema, Brazilia.  A fost o cântăreață și textieră braziliană, cunoscută mai ales ca solistă a grupului francez Kaoma, celebrul lor hitul mondial fiind Lambada. Era vorbitoare a patru limbi, portugheză, limba ei maternă, precum și spaniolă, franceză și engleză.

S-a născut la Rio de Janeiro într-o familie de muzicieni: tatăl era șeful unei orchestre, iar mama interpretă la pian clasic. A învățat să cânte la pian la 13 ani. Din 1985 locuiește la Paris.

Este membru al Academiei Franceze și ambasadoare a Asociației Francofone pentru promovarea spiritului sportiv, conforma informaţii lor de pe ro.wikipedia.org

loading...

Sursă foto.