VIDEO – Din DRAGOSTE pentru TATĂL ei, o MIREASĂ s-a CASĂTORIT la spitalul unde părintele ei aştepta să MOARĂ.

Tinerii Lisa Wilson și Robert Pantoja doreau să se căsătorească cât mai repede cu putinţă. Totul era pus la punct până la ultimul detaliu, numai că Lisa nu-şi putea imagina să se căsătorească fără să îl aiba alături de ea pe tatăl său, care este bolnav de cancer în stadiu terminal și starea lui nu-i permitea deplasarea la biserica unde trebuia să fie desfăşurată ceremonia. În ultima clipă, tinerii însurăţei s-au hotărât sa mearga la spital pentru
a se căsători şi pentru a-şi face schimbul de făgăduințe…

Imaginile din videoclip nu te pot lăsa indiferent. Modul în care tatăl și fiica se privesc arată o relație strânsă plină de dragoste, căldură și afecțiune. Deja peste o săptămână tatăl Lisei a trecut în nemurire. Cu toate acestea, putem spune că acest om a murit împlinit, pentru că și-a văzut fiica căsătorită și a reușit să danseze cu ea ultimul dans, chiar dacă era imobilizat la pat.

Privind acest video ne dăm seama că pentru mireasă, tatăl ei era într-adevăr un om adevărat, un prieten și un sprijin în viață. Altfel o atât de mare afecțiune ar fi fost imposibilă.

Sursă articol: portalul de informaţii punct.tv

loading...