Șocant! Viol în grup, transmis timp de 3 ore pe Facebook Live în Suedia!

Trei bărbați au fost arestați în Uppsala, Suedia, fiind acuzați că au violat o femeie  sub ameninţarea armei și au transmis imaginile timp de 3 ore pe Facebook Live.

Imaginile au fost distribuite în direct, într-un grup închis pe Facebook, unde puteau fi vizionate doar de utilizatorii din acel grup. Unii dintre cei care au văzut transmisiunea live nu au crezut că ceea ce se întâmplă este real, potrivit The Sun.

„La început am crezut că era o glumă proastă”, a declarat ulterior unul dintre internauții din grup.

Scenele de abuz sexual au fost întrerupte de polițiști abia după de 3 ore, datorită lui Josefine Lundgren (21 de ani), care a văzut imaginile și a alertat autoritățile.

Membrii grupului au putut vedea cum peste violatori intră mai mulți polițiști, care opresc abuzul și îi iau la secție, apoi transmiterea Live a fost oprită.

„El (unul dintre agresori, n.r.) i-a rupt hainele și s-a așezat peste ea”, a declarat Josefine. „Primul lucru la care te gândești este «Cum poți să-i faci așa ceva unei fete?»”, a spus un alt membru al grupului de Facebook.

Poliția locală a pornit o investigație iar apartamentul va fi examinat de criminaliști. Trei persoane au fost arestate în urma incidentului nefericit. Sursă articol: Portalul de informații Click

loading...