VA FI BINE? Baba Vanga a prezis cum va fi omenirea după ce Donald Trump va ajunge președinte al SUA

Mass-media de pe tot globul pământesc a relatat in diferite articole ce au ţinut prima pagină, diverse opinii ale personalităţilor momentului actual, despre ceea ce cred despre instalarea lui Donald Trump în fruntea SUA. Nu de puţine ori am avut ocazia să citim difetite opinii în care principalele cuvinte erau acelea “că va fi rău”, iar alţii, mai puţini decât de obicei ne anunţau că va fi mai bine.

Toate acestea au putut induce oamenilor ideea că va fi mai rău, opinii ale unor oameni care nu au venit şi cu dovezile concludente, aşa cum era firesc. Totuşi, Baba Vanga a adus aminte în prezicerile ei despre faptul că odată cu schimbarea preşedinţilor de la Casa Albă, va veni “schimbarea în bine” a lucrurilor rele de pe această planetă.

Vanga a prezis printre altele, atentatele din 11 septembrie, apariția ISIS și faptul că cel de-al 44-lea președinte american va fi afroamerican. Acesta a fost Barack Obama.

Înainte de moartea sa, Baba Vanga a spus că, în timpul administrației Obama, va izbucni o mare criză economică. „Toți vor spera că el va pune capăt crizei, dar se va întâmpla exact contrariul. El va duce țara către hău, iar conflictul nord-sud se va accentua”, a spus Vanga, citata de Petel

După Obama va apărea Mesia, care va pune capăt războaielor și va reuși să semneze tratate de stingere a conflictelor care au loc în anumite părți ale globului. Conform site-ului amintit, Vanga ar fi făcut referire la Donald Trump.

loading...

Vanga a mai spus că Europa Unită va înceta să mai existe, după ce Trump va ajunge președinte.

Sursă articol: portalul de informaţii infoalert.ro