PREDICŢII CUTREMURĂTOARE ale omului care a prezis Brexitul, victoria lui Trump şi atacul de la Nisa

Craig Hamilton-Parker, un clarvăzător din Marea Britanie a fost cel  a prezis anul trecut, alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, atacul de la Nisa și Brexitul, iar acum a anunțat ce se va întâmpla în 2017.

Clarvăzătorul a declarat că va fi o epidemie mortală de gripă, un vulcan din Islanda va erupe și un atac biologic major, va avea loc într-o școală din Europa. Hamilton-Parker a prevăzut un incendiu puternic în parlamentul Britanic, Statele Unite vor suferi din cauza secetei, iar Europa va fi afectată de inundații puternice.

Craig Hamilton-Parker în vârstă de 62 de ani, și-a publicat predicțiile pe site-ul propriu, cum face în fiecare an. La începutul lui 2016, el a prezis victoria lui Trump în alegerile din SUA, ieșirea Marii Britanii din UE și demisia premierului David Cameron.

Bărbatul a mai a prevăzut atentatele teroriste din mall-uri și dintr-o stațiune de vacanță, precum și atacul armat de la o galerie de artă.

“Presimt că anii 2017 și 2018 vor avea o importanță deosebită la nivel spiritual pentru întreaga omenire. Vor fi relevate multe lucruri noi iar lumea va ieși în sfârșit din Epoca Materialismului”, a declarat Craig Hamilton-Parker.

Preziceri pentru 2017:

  • Euro se va prăbuși după ce Italia și Danemarca vor părăsi Uniunea Europeană;
  • Hillary Clinton va renunța la politică după publicarea unor documente compromițătoare;
  • Un atac toxic sau biologic va avea loc într-o școală din Europa;
  • Coreea de Nord și Coreea de Sud vor deveni o singură țară după răsturnarea de la putere a lui Kim Jong-un. Sursă articol: Portalul de informații România TV.net
loading...