Șocant! Un adolescent de 17 ani şi-a violat sora de 11 ani, apoi şi-a ameniţat părinţii că îi omoară.

Caz revoltător în Botoșani, acolo unde un adolescent a fost capabil de niște lucruri inumane. În loc să aibă grijă de familia sa, el și-a violat sora mai mică și și-a terorizat familia.

Fata de doar 11 ani a mărturisit familiei că a fost abuzată sexual de propriul frate, însă părinții n-au avut curajul să-și denunțe fiul.  Adolescentul băut fiind și-a bătul tatăl apoi și-a amenințat cu moartea mama.

Calvarul familiei a avut loc la în Balta Roșie, un cătun din județul Botoșani, în luna iunie 2016. Beat fiind, adolescentul, în vârstă de 17 ani, a mers în grădină ca să-și ajute sora mai mică să strângă lucernă.
Violată şi ameninţată cu moartea de fratele ei, fata de 11 ani  nu a putut ține secretul și le-a spus părinților ei. Apoi, scandalurile s-au ținut lanț pentru  familia cu șase copii. Băiatul și-a bătut tatăl până la băgat în spital, iar pe mama lui o amenința cu moartea.
Părinţii erau ameninţaţi de tânăr că le vor da foc la casă dacă se vor duce la poliţie. Tatăl adolescentului s-a destănuit recent unei surori despre calvarul pe care îl trăieşte zi de zi. Femeia l-a denunțat pe adolescent la poliție.
Tânărul a fost acuzat de viol si arestat preventiv pentru 30 de zile. El şi-a recunoscut comiterea faptelor.
Părinții au fost audiați de polițiști, în timp ce fata a fost examinată medico-legal şi psihologic de către specialiştii, care au confirmat  faptul că micuța era traumatizată și trăia mereu cu gândul că va fi violată din nou. În discuțiile cu psihologii, fetița a spus că şi-ar dori ca fratele ei „să meargă la închisoare”. Sursă articol: Portalul de informații LIBERTATEA
loading...