A fost descoperit de ce le plac bărbaţilor, femeile cu un posterior generos

Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Texas, Statele Unite, arată că bărbaţilor le plac femeile cu un posterior rotund, generos, bine evidenţiat. Ei continuă, de fapt, o tradiţie veche de mii de ani.

Un bărbat obişnuit este atras, în special, de femei cu o curbură a coloanei vertebrale de circa 45 de grade exact deasupra posteriorului.

În timpurile în care bărbaţii vânau, iar femeile culegeau fructe şi rădăcini, viaţa era în mare parte nomadă şi decizia de a rămâne într-un loc te costa viaţa. Femeile cu o astfel de caracteristică puteau merge distanţe mai mari, chiar şi în timpul sarcinii, deci aveau un avantaj în ceea ce privea rata de supravieţuire şi de reproducere.

Probabil că bărbaţii nu iau în considerare niciodată „curbura lombară” atunci când îşi caută o parteneră, dar cercetătorii au făcut-o. Rezultatele noii analize arată că bărbaţii tind să fie atraşi de femei cu un anumit tip de curbură a coloanei vertebrale care le face posteriorul să iasă foarte bine în evidenţă.

loading...

In plus, oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au descoperit faptul ca ca femeile cu fundul mare sunt si mai inteligente si rezistente in fata bolilor cronice, scrie elitedaily.com

Sursă articol: descopera.ro, stirivirale.net