Incredibil! O haită de lupi a asistat o femeie la naștere.

Mary Krainik, o femeie din SUA a fost prinsă într-o capcană de zăpadă si a  născut un copil sănătos cu o greutate de 3.4 kg.  Ajutorul a venit din partea unei haite de lupi care parcă a asistat la nașterea belelușului.

” Ei m-au considerat membru al haitei lor, – își amintește secretara de 25 de ani din Talkeetny, Alaska. – Dacă nu ar fi fost îngrijirea lor, copilul meu nu ar fi supraviețuit. Lupii ne-au încălzit, au lins noul-născut, unul dintre ei a mușcat cordonul ombilical. M-au ajutat să iau copilul în brațe ca să-l alăptez. Ne-au supravegheat până ce a venit ajutorul”.

Femeia era în luna a opta de sarcină atunci când întorcându-se acasă a nimerit într-un viscol teribil care a împiedicat-o să se mai deplaseze.  Mașina lui Mary a derapat și s-a blocat într-un morman de zăpadă. Ea a ieșit din mașină, în speranța că va trece o mașină prin zonă, să o ia și pe ea. Însă viscolul se întețea iar femeia s-a decis să meargă la oraș pe jos. Mary  a străbătut cu greu aproximativ 800 de metri, când dintr-o dată a simțit durerile nașterii.

A căutat un loc cu mai puțină zăpadă pentru a se refugia și din cauza durerii și fricii a leșinat.

“Am revenit la câteva minute mai târziu. Capul meu a fost culcat pe spatele unui lup mare, probabil, căpetenia haitei”. Alți lupi, nouă la număr, au înconjurat femeia într-un inel strâns, protejând-o de viscol. “Eu chiar nu am avut timp să mă sperii. Timp de 20 minute mai târziu, am născut un copil. O lupoaică a mușcat cu grijă cordonul ombilical și apoi împreună cu prietena sa a lins copilul”, a spus Mary.

Femeia mai povestește că a încercat să ia copilul în brațe, dar nu a avut suficienta putere. Aceeași lupoaică care a mușcat cordonul ombilical, cu nasul a împins la ea copilul. El plângea, ceea ce însemna că a era în viață.

” Lupii au fost mereu alături de mine, ca un perete dens m-au protejat de viscol. Eu parcă am fost membru al haitei lor care avea nevoie de ajutor. Căpetenia haitei a lins zăpada și lacrimile de pe obrajii mei”, a mai spus Mary.

Cunoscuții femeii au găsit mașina abandonată și imediat au început căutarea. Ei au văzut haita de lupi pe deal și s-au gândit că s-a întâmplat ceva groaznic. Au început să tragă. Apoi au găsit o femeie cu un copil nou-născut, rezemată de un copac.

loading...

Haita nu a fugit de oameni. Ei priveau de departe cum oamenii transportă femeia care a fost sub tutela lor în mașină.

“Ei nu mă vor uita. Într-o zi voi veni acolo cu micul meu Bill. Sunt sigură că ei vor veni”, a spus reporterilor Mary Krainik.

Dacă nu ar fi fost martorii care au găsit-o pe Mary înconjurată de lupi, nimeni nu ar fi crezut în această poveste.

În schimb silvicultorii și vânătorii refuză să comenteze acest caz deoarece niciodată nu au auzit de așa ceva. Ei conving femeia să nu se întâlnească cu salvatorii ei. Sursă articol: Portalul de informații SECRETUL CUNOAȘTERII