PSD vrea să organizeze un miting săptămâna viitoare.

Deputatul Liviu Pleşoianu a anunţat că social-democraţii vor să organizeze un miting în fața Palatului Cotroceni, săptămâna viitoare, pentru susţinerea  guvernului Grindeanu.

  „Foarte important de precizat, nu e sub nicio formă vorba de o contramanifestație, noi am spus de la început că respectăm dreptul oamenilor de a ieși în stradă și de a striga fix ce vor ei, inclusiv că suntem noi ciuma roșie. Este dreptul lor sfânt de a protesta, numai că în același timp vocea acelor români care nu sunt românii lui Iohannis, și aici îl citez chiar pe ilustrul nostru președinte, trebuie să se facă și ea auzită.

Noi suntem presați în fiecare zi, în fiecare oră, zi și noapte, de către zeci de mii de oameni, susținători, care vor și ei să-și facă vocea auzită. Și au și ei dreptul să-și facă vocea auzită. Fără violențe, fără contramanifestație, fix la fel de democratic cum își fac auzită vocea și ceilalți,” a declarat parlamentarul PSD .

Deputatul a mai spus că decizia PSD a fost luată a în cursul dimineții de sâmbăta și că are aprobarea lui Liviu Dragnea.

„Dacă domnul Iohannis, care mai deunăzi ne amenința practic că dacă facem și noi un miting s-ar putea să iasă rău, eu am luat-o că pe o amenințare. O afirmație a unui președinte responsabil, că un președinte responsabil nu se duce la Malta să spună că au ieșit românii lui în stradă. Un președinte responsabil este președintele tuturor românilor. Ca atare, dacă va fi vreo provocare, eu voi ști exact de unde vine și o spun public, va veni fix de la domnul Iohannis.

Urmează să venim cu toate detaliile, pentru că e procedura în curs, cea de autorizare. După ce avem toate detaliile, după ce știm exact când este autorizat mitingul o să va furnizam toate aceste informații.”-a spus Plesoianu pentru Știrile Pro TV.

Lia Olguța Vasilescu,  ministrul Muncii susține față de liderul PSD Liviu Dragnea, că este de părere că social-democrații trebuie să iasă în stradă să protesteze, pentru că actualele mișcări de stradă sunt politizate, iar opoziția vrea să aducă din nou „tehnocrații” la putere. Mai multe detalii găsiți pe Știrile Pro TV Sursă foto