ULUITOR! Lumea e NEBUNĂ rău de TOT. S-a căsătorit cu PROPRIUL SMARTPHONE.

Acum câteva săptămâni, Aaron Chervenak s-a căsătorit cu smartphone-ul său iar ceremonia a avut loc într-o capelă din Las Vegas, smartphone-ul a avut chiar si un inel atasat de el. Chervenak știe că mariajul cu propriul smatphone nu are nici o valoare (pentru el fiind o formă de provocare), dar pentru toți cei care au contribuit la ceremonie, a fost bizar, dar in acelasi timp, un moment de o seriozitate maxima. Chiar si managerul capelei in care a avut loc „nunta” a luat totul in serios, lasand la o parte gluma, acesta a tinut o ceremonie ca la carte, ca si cum ar fi fost o nunta adevarata, scriu cei de la portalul delasate.com

Chervenak a avut aceasta idee dupa ce a vazut ca o mulțime de oameni sunt foarte atasati de telefoanele mobile de ultima generatie. Printe motivele lui Aaron au fost chiar si statisticile oferite de Kaspersky care au arătat că un sfert dintre oameni consideră smartphone-ul ca fiind chiar mai important decat proprii părinții lor. Trangand o linie si rezumand toate ciudateniile din lume, Aaron are in mare parte dreptate, majoritate dintre persoane chiar nu pot sa stea departe de propriul dispozitiv deoarece le lipseste lipsa de libertate.

„Il folosim pentru distracție, să ne relaxam chiar si pentru a adormi, iar pentru mine acest lucru este ceea ce inseamna o  relație adevarata. Așa că, într-un sens, cea cu smartphone-ul meu este relația cea mai de durată pe care am avut-o vreodată. Așa că am decis să ma căsătoreasc cu el „– a spus Chervenak, care a continuat:”

“Nu este legal să se căsătorească o persoana cu un smartphone, dar sper că mariajul meu simbolizează ceea ce smartphone-urile noastre au inceput sa insemne în viața noastră și sper ca ii va împinge pe mulți dintre noi să-si puna semne de întrebe despre aceast raport cu propriul smartphone.”

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul delasate.com